Bygg / Snickeriarbete

Vill du bygga en ny altan inför våren eller bara bygga om? Då har du kommit rätt!  Västsvenska Glas utför diverse snickeriarbeten åt både privatpersoner och företag i Göteborg.

Bygg- och Snickeriarbeten i Göteborg

Hos oss på Västsvenska Glas AB i Göteborg, arbetar snickare och byggarbetare med lång erfarenhet i branschen. Vi levererar det mesta inom bygg, såsom renoveringar, till- och ombyggnader, kök, badrum, tak, fönsterbyte, byggservice med mera.
Oavsett om du vill ha hjälp med ett mindre eller större projekt så finns vi där för dig och kan flexibelt anpassa oss efter dina önskemål. Kontakta oss idag och berätta vad du vill ha hjälp med så kommer vi ut på ett kostnadsfritt besök. Därefter sammanställer vi en offert på arbetet du vill att vi ska göra. När du är nöjd med offertens omfattning bokar vi tillsammans in en tid för att utföra arbetet.

För mer information och kostnadsförslag, ring Västsvenska glas på 031 – 387 51 00 eller kontakta oss via kontaktformuläret.

Byggarbeten och snickeri i Göteborg

Kompetent personal som bygger enligt dina önskemål

Vi anlitas av såväl privatpersoner som företag och våra kunniga samt kompetenta medarbetare kan hjälpa dig under hela processen. Oavsett om du behöver hjälp med snickeri eller att bygga ditt drömuterum så finns vi där för dig. Att välja rätt företag är viktigt då det är vi som lägger grunden för hur det slutgiltiga resultatet kommer att bli. Tillsammans med dig som kund har vi full kontroll över ditt bygg- eller snickeriprojekt. Kort sagt, när du anlitar Västsvenska Glas kan du räkna med en hög kvalitet och ett effektivt arbete.

Vi utför olika typer av bygg och snickeriarbete

Plattsättning
Montering & Snickeri
Inomhustak
Trappor och Renovering
Fönstermontering
Murning och putsning
Golvläggning och slipning
Altanbygge

Hjälp med design och utformning

Våra snickare arbetar alltid metodiskt och noggrant när vi utför bygg eller renoveringsuppdrag. Vi följer alltid konstens alla regler. Materialet vi jobbar med är alltid anpassat utefter behov och kvalitet. Våra hantverkare är yrkesspecialister inom sina områden och har stor erfarenhet inom branschen. Sveriges riktlinjer och uppsatta regler är de vi alltid följer när vi genomför bygg- eller renoveringsprojekt. Du som kund kan alltid känna dig trygg i att våra anställda alltid är informerade och väl medvetna om vad som gäller när vi utför ett uppdrag för just dig. Välkommen att kontakta oss på Västsvenska glas i Göteborg för frågor eller för en offert på bygg, snickeri och renovering.