Glasmästeri i Göteborg

Hos Västsvenska Glas hjälper vi dig med allt från fönsterrenoveringar, inglasningar och snickerier. Vi jobbar även med köksglas och alla typer av inredningsglas. Det klassiska hantverket ligger oss varm om hjärtat och alla projekt utförs med expertis och högsta kvalité.

Västsvenska Glas AB - Din glasmästare i Göteborg

Glasmästare i Göteborg - Västsvenska glas AB

Alla sorters glasmästeritjänster

Västsvenska glas AB – din glasmästare i Göteborg, utför alla sorters glasreparationer. Reparationerna utförs på plats hos er eller i vårt glasmästeri i Göteborg.

Hos oss kan du utöver att få en glasreparation få hjälp med allt från tillverkning av glasräcken, inredningsglas, spegeltillverkning . Du är välkommen att kontakta oss angående glasmästeritjänster via kontaktformuläret eller genom att ringa oss på 031 – 387 51 00 .

Glasmästeriservice

Vi utför reparation av dina fönster oavsett om det är ett litet källarfönster eller ett stort skyltfönster. Du kan komma in till oss med ditt fönster, eller så kan vi komma hem till dig och utföra glasreparationen på plats.

.

Reparation

Vi byter trasiga glas i fönster, dörrar, portar och butiksfönster. Vi kittar om bågar med floatglas, råglas & det sker på plats eller i våran verkstad.

Verkstad

I vår verkstad kan du som privatperson, beställare lämna in ditt trasiga fönster, titta på glasprover & diskutera lösningar.

Sortiment

Vi kan med alla våra år i branschen stoltsera med vårt breda sortiment. Här finns allt från 3-6 mm floatglas, spegelglas & laminatglas.

Kontakta oss på Västsvenska glas via kontaktformuläret eller per telefon på 031 – 387 51 00 angående glasmästeritjänster.

Varmt välkommen till Västsvenska Glas – din glasmästare i Göteborg