Inredningsglas i Göteborg

Västsvenska Glas är ett Glasmästeri som är verksamma över hela Stor-Göteborg och med kontor i Partille. Vi har många års erfarenhet och har utfört glasarbeten i form av inredningsglas till mängder av privatpersoner och företag runt om i hela Stor-Göteborg. Vi är mycket engagerade i våra kunder och arbetar med ägare, entreprenörer och arkitekter från början av projektet till den slutgiltiga besiktningen. Med våra servicegarantier kan våra kunder vara säkra på att deras garantibehov uppfylls.

Inredningsglas till hem och arbetsplatser

Västsvenska Glas  tillverkar de flesta typer av inredningsglas – endast fantasi sätter gränser för vad vi kan utföra! Vi tillverkar glasvägg, duschvägg, stänkskydd i köket, bordskivor och mycket mer! Har du en idé som involverar glas till inredningen av ditt hem eller din arbetsplats – kontakta oss! Vi är experter på inredningsglas!

Inredningsglas

Inredningsglas i köket

Det fanns massvis av sätt att med glas inreda eller uppdatera sitt kök på. Berätta om era tankar så ser vi hur vi kan hjälpa er att förvekliga ert drömhem.

Fler och fler väljer att sättas i glas på väggen i sina kök. Vi måttar, skär och monterar glas på det sätt som du vill ha det. Vi kan måla glaset eller hjälpa dig att tapetsera alternativt måla väggen bakom glaset. Passning på millimetern!

Behöver du en glasdörr, köksglas, diskbänksglas, en glasvägg i din bastu eller vilken sorts glasinredning som helst i ditt hem? Ring Västsvenska Glas.

Speglar

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med inredningsglas och allt beställs efter ert önskemål. Glasen som används finns i olika tjocklekar och nyanser. Vi har även möjlighet att leverera glas med printade motiv, antingen direkt på glaset eller på film

Badrum

Oavsett om ni vill ha speglar till ett skåp, frostade fönster eller duschväggar i glas så har vi gjort det och hjälper er med ett smidigt och kvalitativt utförande. Se fler exempel på utförda arbeten genom att klicka här.